0 item(s) - € 0,00
U heeft niets in uw winkelwagen.

iPad scherm kapot

Maak afspraak

 

Is uw iPad scherm kapot? Neemt u dan eens een kijkje op de website van iPhoneWorld. Wij hebben ons gespecialiseerd in iPad en iPhone reparatie, verkoop en accessoires. Wanneer uw iPad scherm kapot is kunt u altijd bij ons terecht. Is uw iPad scherm kapot gegaan na een val, dan kan het zijn dat er ook interne schade is ontstaan. Ook dit controleren en repareren wij graag voor u.

Naar iPhoneWorld wanneer uw iPad scherm kapot is

Wij kunnen u van dienst zijn met de meest uiteenlopende diensten op het gebied van de iPhone en de iPad. Is het scherm kapot, dan kunnen wij deze eenvoudig en snel vervangen, waarna de iPhone of iPad weer als nieuw is. Is niet alleen het iPad scherm kapot, maar functioneert deze niet (goed) meer? Wij controleren graag voor u waar de overige schade is ontstaan en, indien mogelijk, repareren wij dit tegen een scherpe prijs. Daarom gaat u naar iPhoneWorld wanneer uw iPad scherm kapot is!

 

 
 

Contact

Is uw iPad scherm kapot of is de iPad defect geraakt? U bent van harte welkom bij iPhoneWorld. Wij kunnen het iPad scherm dat kapot is vervangen door een nieuw en origineel exemplaar en sporen de overige schade voor reparatie voor u op. U kunt de iPad op afspraak bij ons brengen bij onze filialen in Amsterdam, Rotterdam en Utrecht of u kunt uw iPad aan ons opsturen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kunt u bellen naar 020 – 41 21 395 of mailen naar info@iphoneworld.nl. Tevens kunt u gebruik maken van ons online contactformulier.Meer informatie over: iPad scherm kapot, iPad reparatie Rotterdam, iPad reparatie, iPhone kapot scherm, iPhone reparatie, iPhone reparatie Amsterdam, iPhone glas kapot, iPhone glas reparatie, iPhone glas vervangen, iPhone 6 reparatie