iPhone reparatie in Utrecht

Voor een succesvolle iPhone reparatie in Utrecht kunt ook bij ons terecht op de Newtonlaan 115 te Utrecht. Wij bieden op uw iPhone reparatie een uitstekende service. In de meeste gevallen is uw iPhone in Utrecht binnen 30 minuten (klaar terwijl u wacht) te repareren. Daarbij ontvangt u drie maanden garantie op de reparatie. We werken uiteraard met de beste kwaliteit onderdelen. Een afspraak is snel en eenvoudig gemaakt in ons online agenda systeem! Klik nu op maak afspraak en laat de iPhone reparatie direct uitvoeren in Utrecht.

Maak afspraak Reparatie terwijl u wacht (30 minuten)

Stuur op toestel Geen tijd? Stuur uw toestel GRATIS op (4 werkdagen)

Drie maanden garantie op de reparatie

iPhoneWorld Utrecht is de iPhone reparatiespecialist. Wij hebben kennis en vele jaren ervaring. Alle typen iPhones, iPads en MacBooks. Elke telefoon reparatie gebeurt met de best verkrijgbare onderdelen door gecertificeerde vakmensen. En u krijgt een garantie op de reparatie van maar liefst drie maanden.

iPhone reparatie binnen 30 minuten

iPhoneWorld Utrecht is klantgericht; wij kennen geen lange wachttijden. Op deze site maakt u een afspraak, vaak al de dag van vandaag. Onze profs zitten voor u klaar. Normaal gesproken is uw toestel binnen 30 minuten gerepareerd. U hebt tijd voor een gratis kop koffie of de krant.

iPhoneWorld nooit ver van u vandaan

iPhoneWorld vindt u overal in Nederland. Handig dat u er naar toe kunt rijden en niet lang hoeft te wachten. U bent snel weer mobiel. U kunt uw iPhone, iPad of MacBook ook gratis opsturen. In dit geval ontvangt u bericht als hij klaar is, meestal binnen vier werkdagen.

 

Makkelijk en efficiënt: de afspraak

Bij iPhoneWorld Utrecht bent u altijd meteen aan de beurt. Uiteraard op afspraak. Simpele problemen zijn binnen 30 minuten verholpen. Ingrijpende problemen kunnen meer tijd vergen. Vermeld wat u denkt of weet, dat het probleem is. Kunnen wij ons voorbereiden. Tijdens de telefoon reparatie controleren we uw hele toestel en maken het schoon.

Maak hier uw afspraak

Of stuur uw apparaat op

Geen tijd om langs te gaan? Verstuur uw iPhone gratis via ons antwoordnummer. Hebt u zich eerder als klant aangemeld? Log dan in. Nog niet aangemeld? Registreer u dan eerst.

De slimme iPhone verzekering

Kijk op smartphonepolis.nl. Met deze verzekering geniet u van dezelfde service maar hoeft u bij een iPhone reparatie niet te betalen. iPhoneWorld heeft bovendien een landelijk netwerk, waardoor u in geval van nood uw iPhone, iPad en MacBook snel weer in handen hebt.

Lees verder